matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obwod kwadratu opisanego na okrag o promieniu 3 jest rowny
Marcin:
obwod kwadratu opisanego na okrag o promieniu 3 jest rowny
3 mar 15:04
Godzio:
1
r =
a
2
a = 6 l = 4a = 24
3 mar 15:08
Marcin:
dzieki
3 mar 15:12