matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Niech S={0,1,2,3,4} i T={0,2,4}. Wypisz i narysuj elementy zbiorów:
k0w7:
Niech S={0,1,2,3,4} i T={0,2,4}. Wypisz i narysuj elementy zbiorów: a) A={s,t) ∊ SxT : s<t
12 kwi 13:35
Saizou :
A = {(0,2), (0,4), (1,2), (1,4), (2,4), (3,4)}
12 kwi 13:49