matma
;(: PILNA POMOC ! Rozwiąż nierówność −x2+6x−5≥0
7 kwi 13:10
chichi:
−(x−5)(x−1)≥0 ⇔ x∊[1, 5]
7 kwi 13:14
Filip: kolejny z tymi zasranymi nawiasami
7 kwi 13:17
I'm back:
Filip −−− ale co Ciebie bolą kwadratowe nawiasy ?
O ile dobrze kojarzę, to kwadratowe nawiasy stosowałem do 18 roku życia. Dopiero na polibudzie
doszło do zmiany tego oznaczenia, a tak to we wszystkich książkach były kwadratowe nawiasy
7 kwi 13:19
;(: Z 2 miejscami zerowymi ?
7 kwi 13:19
Filip: widzisz, to pytanie jest dowodem na to, co mam do tego? Uzytkownik potrzebuje rozwiazanie na
teraz, bo pisze kartkowke/sprawdzian, i zakladasz ze szkola podaje []
Nie wiem, teraz
uzytkownik ma zagwostke, gdybys napisal <1, 5> to by nie mial, takze widac tutaj rezultat
uzywania takiego czegos.
7 kwi 13:21
I'm back:
nie ja tylko chichi
druga sprawa −−− wątpię, żeby chichi napisał kwadratowe nawiasy tylko po to by 'przybliżyć' się
do oznaczeń, które autor−ściągający miał w szkole, po prostu chichi jest do takiego zapisu
przyzwyczajony
7 kwi 13:24
ICSP: I'm back nie karm trola.
Tyle w temacie.
7 kwi 13:24
Filip: no nie odrobil Pan zadania domowego, karmic to mozna dziecko albo kota...Po drugie powinien Pan
okazac wiecej szacunku wobec mnie, moj wujek juz w latach 90tych budowal wlasnymi rekami
polski internet, kladl kable tpsa w calej polsce, od sejn po lubawke, jakim prawem, jakim
prawem sie pytam Pan wychowany w swiecie tego internetu, ktory kreowal moj wujek tak oscesowo
probuje mnie zdyskryminowac?
7 kwi 18:30
Get it back: Ktos kiedys powiedzial
Mowa jest srebrem , a milczenie złotem
7 kwi 18:44
Filip: powiedzialk tak samo jak rzad prawo i sprawiedliowsc w 2020, ze lockdown na 2 tygonie, takie
same farmazony pewnie gadal...
a co do Pana Get it back to nie wiem po co ma pan anglojezyczny tutaj pseudonim, skoro to
polskie forum. Tak samo prosze mi powiedziec, czemu pan tutaj przywoluje cytaty kogos tam,
skoro nic one nie wnosza? Nie wiem, ja moge sobie powiedziec ze ktos kiedys powiedzial ze kto
umarl, ten nie zyje... takie sa wlasnie Pana tutaj "cytaty".
Teraz mamy pytanie do Pana jak juz pan zaczal...
Czy ktos kiedys Panu powiedzial, aby stanac na srodku pokoju, ustawic sie twarza do sciany i
zaczac biedz? Nie pozdrawiam
PS. prosze sie nie wcinac glupimi cytatami w nasza dysusje, dziekuje.
7 kwi 20:46