matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
podaj liczbę równania a) x do trzeciej=27 x b) x do trzeciej-12x=12x kwadrat -x
Kingunia:
podaj liczbę równania a) x do trzeciej=27 x b) x do trzeciej−12x=12x kwadrat −x c) (x−2)do drugiej+(2x +1) do drugiej=0
3 mar 12:29