(x+2)−(x−6) | 8 | 8 | −3 | |||||
f'(x)= | = | ⇒ f'(3)= | , f(3)= | |||||
(x+2)2 | (x+2)2 | 25 | 5 |
8 | 3 | 8 | 39 | |||||
k: y= | (x−3)− | ⇒ y= | x− | |||||
25 | 5 | 25 | 25 |
8 | 39 | 39 | 39 | |||||
A: | x− | ⇒ x= | ⇒ A=( | , 0) | ||||
25 | 25 | 8 | 8 |
39 | ||
B=(− | , 0), O=(0, 0) | |
25 |
1 | 39 | 39 | 1521 | |||||
PΔABO= | * | * | = | |||||
2 | 8 | 25 | 400 |
39 | ||
Tak, powinno być B=(0, − | ). Późno już ![]() | |
35 |
39 | ||
B=(0, − | ) dobranoc haha ![]() | |
25 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |