uzasadnij, że log3 2*log3 10* log3 100>4
oliwda: log3(2) * log3(10) * log3(100) > 4
18 mar 22:26
pawik:
L=0.63*2.1*4.2=5.6>0
koniec zadania
18 mar 22:37
ICSP:
log
3(2) * log
3 (10) * log
3 (100) > log
3 (
√3) * log
3 (9) * log
3 (81) =
18 mar 22:48
Kacper: pawik nie pisz bzdur
19 mar 08:39
6latek: Mozna tez te logarytmy zamienic na logarytmy dziesietne i policzyc
19 mar 08:50
Chińska podróba 6-latka: nie napisał zupełnych bzdur, nikt biedakowi nie naświetlił tematu niewymierności logarytmów
i myśli że podał dokładne wartości
19 mar 08:52
6latek: Pewnie chodzi o to ze napisal 5,6>0 a mialobyc 5,6>4
19 mar 08:55
Chińska podróba 6-latka: tak
19 mar 08:55
oliwda: dziękuje bardzo, buziaki <3333
19 mar 14:51