Rozwiąż równanie
Karol lo: 3x+2−3x=24
15 mar 21:50
Jolanta: 3x*32−3x=24
3x(9−1)=24 ok ?
15 mar 21:52
chichi:
Super @
Jolanta, czemu nie dokończyłaś? x=1
15 mar 21:54
Jolanta: Dałam szansę temu napisał zadanie

Powinnam napisać rozumiesz? Ale spieszno mi bylo do
zadania z polem dla klasy 6
15 mar 21:58
Jolanta: Karol lo wszystko jasne ?
15 mar 22:00
Karol lo: Dziękuję, załapałem
Niby proste a trzeba było na to naprowadzić.
15 mar 22:02
Karol lo: Tak naprawdę to tata Karola
Jemu nie chciało by sie pisać i tylko szuka
Gotowych odpowiedzi
Jeszcze raz dziękuję
15 mar 22:04
Jolanta:
15 mar 22:08