matematykaszkolna.pl
Powrót do 2013 roku asdf: Hej! emotka Przybywam z przeszłości. Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Mila, Eta, Saizou, ICSP itd − co u Was slychac? emotka PS. Sorry, ze nie pisze zadnego zadania z matmy, ale rozdzial w zyciu z robieniem na potege duzej ilosci zadan z matematyki mysle, ze juz mam za soba emotka
10 mar 23:21
getin: Nie tylko matmą człowiek żyje
10 mar 23:24
Qulka: asdf emotka nadal nałogowo rozwiązuję zadania.. tylko teraz czasem słucha tego trochę młodsza publika emotka i wczoraj się dowiedziałam, że tym sposobem zabijam w nich resztki kreatywności
11 mar 00:02
Saizou : Cześć adsf obecnie zdalne, czasami to człowieka dobija, ale się nie poddaje. Jedynym plusem jest to, że teraz informatyka a nie matematyka. Nie ma aż takiego ciśnienia. A u Ciebie? Nadal sektor informatyczny?
11 mar 09:25
Goblin: Tak. Pamietam CIe . Byłeś jednym z nielicznych maturzystow po podstawie i na 1 roku miales stypendium Powodzienia w dalszym życiu emotka
11 mar 11:33
asdf: Qulka − najwazniejsze znac umiar emotka Saizou − tak, sektor informatyczny. Przez 3 lata jezdzilem do danii, teraz pracuje dla dunczykow zdalnie z polski. Ostatnio zaczely sie odzywac takie firmy jak Microsoft, Maersk, Lego − zeby do nich dolaczyc. Czekam na koniec pandemii i zobaczymy co to bedzie emotka Goblin − tez Ciebie pamietam. Zgadza sie − skonczylem podstawe matmy, a pozniej jakos bylo stypendium. Bylo to efektem nieprzespanych nocy... ale bylo warto emotka nie dla hajsu, a swiadomosci i doswiadczenia, ze praca czlowiek moze duzo osiagnac Fajnie slyszec, ze u kazdego z Was jakos leci! emotka pozdro!
11 mar 14:41
Jerzy: Też Cię pamiętam asdf , chyba w tym czasie moim nickiem był J Życzę samych sukcesów emotka
11 mar 14:54
Mila: asdf Miło, że tu wpadłeś. U mnie wszystko gra− oby tak dalej, bo latek coraz więcej emotka. Brakuje takich uczniów jak TY. Wszystko się zmienia. emotka POWODZENIA!
11 mar 14:58
asdf: J − pamietam Cie emotka Mila − to super, byle zdrowie dopisalo. Reszte czlowiek jest w stanie sobie ogarnac Powodzenia wszystkim emotka
11 mar 15:00
Saizou : Myślę, że mogę napisać w imieniu wszystkich Ci znanych osób, że życzymy dalszych sukcesów
11 mar 17:55
asdf: dziex
11 mar 18:20