matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
julia:
1. Zadanie Naszkicuj wykres funkcji f i g. a) f(x)=1/2x , g(x)=1/2x+5 b) f(x)=1/2|x| , f(x)=1/2|x|−3 c) f(x)=−1 dla x e (−
∞
;−1) x dla x e ⟨−1;
∞
) g(x)=f(x−2)+4
9 mar 12:06
Filip:
polecam
https://www.geogebra.org/graphing?lang=pl
9 mar 12:09
julia:
dziękuje
9 mar 12:10