Dany jest ciąg
Emilia: (to n to przypis ten w ciągu)
Dany jest ciąg (podany wyżej). Ile wyrazów całkowitych ma ten ciąg?
16 lut 17:56
16 lut 18:14
16 lut 18:14
Jerzy:
| | 11 | |
an = 1 + |
| , a teraz dasz radę ? |
| | n + 2 | |
16 lut 18:14
Filip:
O, witam
16 lut 18:16
Emilia: Hmm, nie zbyt rozumiem ciagi.
16 lut 18:18
Mila:
n+2=1
n=−1∉N
+
n+2=11
n=9, a
9=1+1=2
Nie widzę więcej
16 lut 18:20
Emilia: Mogę się z kimś jakkolwiek skontaktować, bo mam 5 zadań, których nie umiem i potrzebuje żeby mi
ktoś pomógł i wyjaśnił je
16 lut 18:23
Jerzy:
No to wrzucaj.I pytanie,czy rozumiesz rozwiązanie tego zadania ?
16 lut 18:43
Emilia: Juz tam dodałam kolejny wpis z tym czego nie umiem. A w tym już zrozumiałam.
16 lut 18:46
ite:
Z ciekawości zapytam (bo moja troska tak daleko nie sięga),
jak ten ktoś poszukiwany o 18:23 miałby się skontaktować i rozwiązać
tak trudny i obciążający Emilię temat aż 5 zadań z ciągów?
16 lut 21:42
chichi:
Cześć @
ite Twitter, facebook, instagram, whatsapp, snapchat,
onylfans i inne
16 lut 21:44
ite:
Domyślam się i podziwiam zaradność. Czy to zdalne tak rozwija?
16 lut 22:04
getin:
a rozwija. chyba dobija
17 lut 07:13