1 | ||
z = | (1+t) | |
6 |
4 | ||
2y =1+t− | (1+t) | |
6 |
1 | ||
z = | (1+t) | |
6 |
2 | ||
2y =1+t− | (1+t) | |
3 |
1 | ||
z = | (1+t) | |
6 |
1 | ||
y = | (1+t) | |
6 |
7 | 1 | |||
3x = 3t − | (1+t)− | (1+t) | ||
6 | 6 |
1 | ||
z = | (1+t) | |
6 |
1 | ||
y = | (1+t) | |
6 |
4 | ||
3x = 3t − | (1+t) | |
3 |
1 | ||
z = | (1+t) | |
6 |
1 | ||
y = | (1+t) | |
6 |
1 | ||
3x= | (−4 +5t) | |
3 |
1 | ||
z = | (1+t) | |
6 |
1 | ||
y = | (1+t) | |
6 |
1 | ||
x= | (−4 +5t) | |
9 |
1 | ||
x= | (−4 +5t) | |
9 |
1 | ||
y = | (1+t) | |
6 |
1 | ||
z = | (1+t) | |
6 |
1 | ||
y= | (1 + t − 4z) | |
2 |
1 | 1 | |||
x= | (3t − 7z − | (1 + t − 4z)) | ||
3 | 2 |
1 | ||
y= | (1 + t − 4z) | |
2 |
1 | 1 | 1 | ||||
x= | ( | (6t − 14z) − | (1 + t − 4z)) | |||
3 | 2 | 2 |
1 | ||
y= | (1 + t − 4z) | |
2 |
1 | 1 | |||
x= | ( | (−1 + 5t − 10z)) | ||
3 | 2 |
1 | ||
y= | (1 + t − 4z) | |
2 |
1 | ||
x= | (−1 + 5t − 10z) | |
6 |
1 | ||
x= | (−1 + 5t − 10z) | |
6 |
1 | ||
y= | (1 + t − 4z) | |
2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |