matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie I 2-x I=5 MA :
Martusia:
równanie I 2−x I=5 MA : JEDNO ROZIĄZANIE dwa rozwiązania trzy rozwiązania nie ma rozwiązań
2 mar 18:48
Martuś:
2−x=5 −x=5−2 −x=3 /−1 x = − 3 jedno rozwiązanie
2 mar 18:53