matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
orbit:
oblicz cztery poczatkowe ciagu wyrazy an=n2+1 dzielone przez n i naszkicuj wykres
4 lut 19:48
VII:
2n+1
a
n
=
n
a
1
= 3
5
1
a
2
=
= 2
2
2
7
1
a
3
=
=2
3
3
9
1
a
4
=
=2
4
4
4 lut 20:10