1+arcsin 2x | ||
y = | ||
1−arcsin 2x |
1+arcsin(2x) | −(1−arcsin(2x))+2 | |||
y = | = | = | ||
1−arcsin(2x) | 1−arcsin(2x) |
−(1−arcsin(2x)) | 2 | 2 | ||||
= | + | = −1 + | ||||
1−arcsin(2x) | 1−arcsin(2x) | 1−arcsin(2x) |
2 | ||
y = −1 + | ||
1−arcsin(2x) |
2 | |
= y+1 | |
1−arcsin(2x) |
1−arcsin(2x) | 1 | ||
= | |||
2 | y+1 |
2 | ||
1−arcsin(2x) = | ||
y+1 |
2 | ||
−arcsin(2x) = | −1 | |
y+1 |
2 | ||
arcsin(2x) = 1− | ||
y+1 |
2 | ||
2x = sin(1− | ) | |
y+1 |
1 | 2 | |||
x = | sin(1− | ) | ||
2 | y+1 |
π | π | |||
arcsin2x <− | , | ) | ||
2 | 2 |
π | π | |||
1−arcsin 2x (1− | , 1+ | > | ||
2 | 2 |
2 | |
(?,?) | |
1−arcsin2x |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |