matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoze ktos?
Karol:
Przedstaw w postaci a
m
, gdzie m jest liczbą całkowitą
√
2
x
3
√
2
:
√
8
1 lut 20:30
VII:
√
2
=2
1/2
3
√
2
= 2
1/3
√
8
= 2
√
2
=2
1
*2
1
{2}= 2
3/2
1 lut 20:34
Qulka:
(
3
√
0,25
)
1
1 lut 20:55