matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zapisz w postaci potęgi liczby 2
misz:
1
Zapisz w postaci potęgi liczby 2 (
)
5
*
3
√
2
8
31 sty 00:06
VII:
1
(
)
5
=2
−15
8
3
√
2
=2
1/3
2
−15
*2
1/3
= 2
−15+1/3
= dokoncz
31 sty 10:55