Pytanie
VII:

Pytanie nr 1
Zbior A −proste o rownananiu y=−x+kπ i k∊Z
Zbior B −proste o rownaniu x=0+lπ il∊Z
Zbior AUB. Wszystkie proste oprocz osi OX
Dlaczego mam odrzucic os OX skoro to suma ?
30 sty 00:44
VII:

Pytanie nr 2
Mam zaznaczyc zbior B={(x,y): x∊R i y∊R i tgy=0 }
wiec pisze rownanie y=0+kπ i k∊Z wiec beda to proste rownolegle do osi OX
30 sty 00:52
VII: Dobrze . Pytanie nr 1 juz wiem dlaczego
30 sty 00:54
Saizou :
W 2) nie zadałeś pytania.
To co piszesz jest okej.
30 sty 10:21
VII: To tak jest jak sie pisze w nocy

Właśnie o to chodziło . Dziękuje .
Jak z praca u Ciebie ?
30 sty 10:24
Saizou :
Tzn. o co pytasz? W sumie nie kojarzę Cię z forum
30 sty 10:26
VII: Pytam sie czy masz pracę . Znasz mnie z forum
30 sty 10:31
Saizou :
To musiałeś jaką przemianę przejść, bo nicku nie kojarzę, ale obstawię małolata.
Pracę mam, jak na razie.
30 sty 10:32
VII:
30 sty 10:34