matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze obliczyć
przemysław g:
1
=?
3*10
4
*6,8*10
−9
28 sty 10:14
VII:
1
2,04*10
−4
28 sty 10:31
przemysław g:
dziękuje
28 sty 10:36
VII:
3*6,8=20,4 20,4=2,04*10 U{1}{2,04*10*10
4
*10
−9
= 2,04*10
−4
2,04*10
−4
= 0,000204
1
= kalkulator
0,000204
28 sty 10:43
VII:
1
1
=
2,04*10*10
4
*10
−9
2,04*10
−4
28 sty 10:45