prawdopodobienstwo
samochud: Rozkład warunkowy zmiennej losowej X, pod warunkiem {Y=y}, jest rozkładem jednostajnym na
przedziale (0,y). Oblicz P(9<X<23), jeśli zmienna losowa Y ma rozkład dwupunktowy P(Y=11)=0.35
i P(Y=36)=0.65.
27 sty 12:50
samochud: do prostych do kazdy, trudnych ni ma komu robic xD
27 sty 14:35
ite: Taki właśnie jest wolontariat, czasem ktoś rozwiąże zadanie,
a czasem się nikomu nie chce poświęcać na nie czasu.
27 sty 15:05
samochud: no wlasnie, a zaliczyc trzbea :∫
27 sty 15:19