matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ness28:
log27 81
26 sty 22:20
Loki23:
27=3
3
81=3
4
Dalej sam próbuj
26 sty 22:26
Mila:
log
27
(81)=c⇔ 27
c
=81 (3
3
)
c
=3
4
3
3c
=3
4
dalej sam
26 sty 22:29
Rita:
3
16 kwi 11:52