matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pytanie
d:
Jezeli mam zbior w R
3
zbior V = (a,b,c) : a=0,c=0,to jest od podprzestrzenia przestrzeni R
2
? Mam go rozpatrywac w R
2
?
26 sty 16:33
d:
on*
26 sty 16:36
Maciess:
Absolutnie nie.
26 sty 22:25