matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Czy zbiory sa równoliczne?
reax:
1) X = [0,
∞
), Y = [−4pi, 2pi) 2) X = N ∪ {pi, 2pi}, Y = N ∪ {−1}.
26 sty 11:44
M:
4 lut 14:06
N:
Równoliczne wraz z
natrętnym M !
4 lut 16:53