dla rozluźnienia
maja : 2+2 = ?
tak dla rozluźnienia
25 sty 20:49
Mila:
Radzę kilka skłonów i 10 pompek.
25 sty 20:51
kerajs: Kiedy prawdziwe są równania:
a) 2+2=10
b) 2+2=11
c) (2+2=4) ⋀(4+4=12)
26 sty 14:50
Filip: XD
26 sty 14:51
Filip:
Dla rozluźnienia rozwiąż równanie
1x=2
26 sty 14:53
Jerzy:
To proste: x = log
12
26 sty 15:11
Filip:
26 sty 15:13
Qulka: 
a) 2+2=10 w systemie czwórkowym
b) 2+2=11 w systemie piątkowym
c) (2+2=4) ⋀(4+4=12) w systemie szóstkowym
2+2= 5 brutto
2+2= 3 po odjęciu podatku
2+2= 0 jak się zepsuł kalkulator
2+2= 4 jak ktoś nie ma wybraźni
26 sty 17:57
Mila:
Bardzo ładne rachunki
Qulki 
Pozdrawiam
26 sty 18:06
Mariusz:
Qulka
b) chyba trójkowym w systemie piątkowym jest dostępna cyfra 4
26 sty 18:51
Filip:
2+2=5
2+2=
0 po odjęciu podatku
26 sty 19:26
getin:
dowód że 2+2 = 5
Rozważmy równanie
2(3x+5)+6x+10 = 15x+25
wyciągamy wspólny czynnik przed nawias w 6x+10 oraz w 15x+25
2(3x+5)+2(3x+5) = 5(3x+5)
dzielimy stronami przez (3x+5)
| 2(3x+5) | | 2(3x+5) | | 5(3x+5) | |
| + |
| = |
| |
| (3x+5) | | (3x+5) | | (3x+5) | |
po skróceniu
2+2 = 5
26 sty 21:21
Qulka: miało być trójkowy.. ale przypomniałam sobie inne zadanie na forum gdzie był piątkowy i się
wtapetował

SKS
26 sty 23:49
Qulka: po odjęciu podatku to 2+2= −4
27 sty 21:37
Norbert: 2+2=22
28 sty 00:34