.
xyz: (z+1)4=(2+i)2 Pomoże ktoś, bo nie mam pojęcia jak to zrobić? Przemnożyć wszystko?
20 sty 21:55
VII: (z+1)4=(2+i)2
(z+1)4−(2+i)2=0
[(z+1)2]2−(2+i)2=0
[(z+1)2+(2+i)]*[(z+1)2−(2+i)=0
Moze tak?
20 sty 22:00
xyz: Dzięki.
20 sty 22:08
Filip:
A może można inaczej?
(z+1)
4=(2+j)
2
|(z+1)
2|=|2+j|
(z+1)
2=2+j v (z+1)
2=−2−j
W sumie to jest dokładnie prawie to samo co napisałeś
Pozdrawiam
VII
20 sty 22:44
VII:
20 sty 22:45
Filip:
Auto odpaliło?
20 sty 22:47
VII: Jutro bede wiedzial na jakie koszty sie przygotowac
na razie jest w warsztacie
20 sty 23:38
Filip:
Mój wczoraj w końcu pojechał, ale na lawecie prosto do serwisu
20 sty 23:53
VII: Nie wiadomo ile skasuja i co jest ?
jesli akumulator do do 4 stowek . Paliwo tez ma wiele do zyczenia . Ja do swojego leje butelke
denaturatu jak tankuje zbiornik paliwa
Moj jest dieselek .
20 sty 23:59