matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
szereg
aleks:
jak obliczyc zbieznosc tego szeregu, co zrobic z minusem przed wyrazeniem
?
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/139511736_415520396385614_3507014819040735890_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=2&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=eEcdkGQ2P9EAX-NHm1g&_nc_ht=scontent-frt3-2.xx&oh=30df67c8ed41ac6eb7376f2d9c6ec84f&oe=602B8AEC
17 sty 16:35