matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
gj
Jajaja:
15
85
34
+
+
+32
100
300
120
jak to dodać?
2 mar 09:04
zet:
3
17
17
3
17
9+34
+
+
+32=
+
+32=
+32=32
43
60
20
60
60
20
30
60
2 mar 14:29
Jajaja:
dzieki
2 mar 15:30