|
| |||||||||||||||
|A1| = | ||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||
|A2| = | ||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||
|A3| = | ||||||||||||||||
|
|
| ||||||||||||||||||||||
|A1 ∩ A2| = | = |A2 ∩ A3| | |||||||||||||||||||||||
|
|
| ||||||||||||||||||||||
|A1 ∩ A3| = | ||||||||||||||||||||||||
| ||||||||
|A1 ∩ A2 ∩ A3| = ( | )4 | |||||||
|
|
|
|
|
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Odp |A1 ∪ A2 ∪ A3| = | + | + | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
− 2 * | − | + ( | )4 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
| ||||||||||||||||||||
|A1 ∩ A2| = |A1 ∩ A3| = |A2 ∩ A3| = | ||||||||||||||||||||||
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |