matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Macierz
Jan:
4 2
−1 4
−2 0
0 −1
x=4x+
0 2
−2 −1
Równanie macierzowe, mi wyszedł x=
Sprawdzi ktoś, czy jest to dobrze?
30 gru 18:51
Jan:
0 1
−1 0
poprawka x=
30 gru 19:05
Filip:
dobrze
30 gru 19:08