!!!
Jajaja: | | 516+257 | |
Dane są liczby a= |
| i b=(4√2−2√3)(4√2+2√3) |
| | 26*512 | |
porównaj liczby:
a
−1 i b
−1
a
b i b
a
1 mar 20:55
Jajaja: Haloo?
1 mar 21:00
zet:
| | 516+514 | | 514( 25+1) | |
a= |
| = |
| = 52= 25
|
| | 26*512 | | 26*512 | |
b= 16*2− 4*3= 20
teraz dokończ
1 mar 21:01
Jajaja: Zet jesteś wilelki

Niestety mam tego wiecej
1 mar 21:04
edi: a = 25
b = 20
Resztę dokończ sam
I nie wymagaj, żeby pojawiło się sto rozwiązań, po 5 minutach od posta
1 mar 21:04
Jajaja: ok, sory
1 mar 21:05
Jajaja: mam jeszcze pytanie co do zapisu w porównaniu. Wyszło mi tak:
i z tym drugim już gorzej

próbuje tak:
25
20 i 20
25
i dalej nie wiem jak to przekształcic
1 mar 21:16
Jajaja: Zet?
1 mar 21:27