matematykaszkolna.pl
pomocy kucinek: Witam, mam pytanie czy jest ktoś na forum kto potrafił by pomóc z języka angielskiegoemotka
1 mar 20:45
niekumaty: na forum matematycznym? zależy co, dawaj szybko pytanie emotka
1 mar 20:47
niekumaty: na forum matematycznym? zależy co, dawaj szybko pytanie emotka
1 mar 20:47
kucinek: mam 4 scenki maturalne do opracowania pomożeszemotka
1 mar 20:48
eveluś: ooo english xD
1 mar 20:49
eveluś: lubiem xD
1 mar 20:49
kucinek: o a pomogłabyś
1 mar 20:50
niekumaty: stworzenie 4 scenek? niezłe zadanie mogę pomóc w stworzenie jednej
eveluś: spróbuje
eveluś: aa ty umiesz matematyke xD? aa szczegolnie stereometrie
1 mar 20:51
kucinek: eveluś to może podasz mi swoje gg będzie szybciej
1 mar 20:51
eveluś: ok niech Ci bedzie he ....albo ty podaj Swoje bedzie bezpieczniej xDDDDDDD
1 mar 20:53
kucinek: 1. w czasie pobytu w londynie pomagasz stacji telewizyjnej w której masz praktyki zorgaanizować casting do programu telewizyjnego dla młodzieży: w rozmowie ze znajomym: a) opisz wygląd osób których szukasz b) opisz umiejętności jakie te osoby powinny posiadać c) zapytaj czy znajomy może Ci kogoś polecić
1 mar 20:53
kucinek: eveluś to moje gg: 21028272
1 mar 20:56
kucinek: pomożecieemotka
1 mar 20:59
kucinek: niekumaty to pomożesz tą powyższą scenkę zrobićemotka
1 mar 21:02
eveluś: i would like to organise a casting to Tv program for a young people. i'm looking for a person, which are thin and tallemotka (np. heh) . They should have a lot of skills for example... they must be communicate and funny Can you help me? Please let me know about good candidateemotka < chyba >
1 mar 21:06
niekumaty: a) na początek tak by mogło wyglądać emotka A: Hi, did you know I have practice in TV station? B: Really? What you doing there? A: I'm searching people for a casting. I need short girls with blue eyes, blond hair... Podaj dokładne cechy jakie chcesz and tall boys with...
1 mar 21:17
eveluś: ale dialogow nie chcial emotka tylko podpunkty ale ladnie emotka
1 mar 21:30