Mariusz:
α((1−λ),0,1)+β(0,(2−λ),3)+γ(0,−3,(2−λ))=0
(1−λ)α=0
(2−λ)β−3γ=0
α+3β+(2−λ)γ=0
λ=1
α=α
β−3γ=0
α+3β+γ=0
α=α
β=3γ
α+9γ+γ=0
α=α
λ=1
v=v
1[10,−3,−1]
T
(1−λ)α=0
(2−λ)β−3γ=0
α+3β+(2−λ)γ=0
(2−λ)β=3γ
3β+(2−λ)γ=0
α=0
(2−λ)β=3γ
9β+3(2−λ)γ=0
α=0
(2−λ)β=3γ
9β+(2−λ)(2−λ)β=0
α=0
(2−λ)β=3γ
β(9+(2−λ)
2)=0
9+(2−λ)
2=0
(2−λ−3i)(2−λ+3i)=0
λ=2−3i
α=0
β=β
(2−(2−3i))β=3γ
α=0
β=β
γ=iβ
λ=2−3i
v=v
2[0,1,i]
T
λ=2+3i
(1−λ)α=0
(2−λ)β−3γ=0
α+3β+(2−λ)γ=0
α=0
(2−λ)β=3γ
9β+3(2−λ)γ=0
α=0
(2−λ)β=3γ
9β+(2−λ)(2−λ)β=0
α=0
(2−λ)β=3γ
β(9+(2−λ)
2)=0
α=0
β=β
(2−(2+3i))β=3γ
−3iβ=3γ
α=0
β=β
γ=−iβ
λ=2+3i
v=v
3[0,1,−i]
T
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
λ=0
v=v
1[10,−3,−1]
T
λ=2−3i
v=v
2[0,1,i]
T
λ=2+3i
v=v
3[0,1,−i]
T