matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kombinatoryka
HGH:
firma wyprodukowala o, k, p w stosunku 40 : 30 : 25, prawdopodobienstwo ze element bedzie mial wade wynosi dla o =0,02 dla k = 0,01 i dla p = 0.04. oblicz P(A) gdzie A to wylosowanie wadliwego urzadzenia.
21
wyszlo mi
950
jest ok?
18 gru 15:53
Qulka:
tak
18 gru 16:03