matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
karton:
liczba log125+log8*log
8
10 to log1000 czyli 3 czy wynik zadania wyniesie 3*log
8
10?
12 gru 14:20
karton:
kurde ta potega na dole
12 gru 14:20
6latek:
log10
log
8
10=
log8
log10
log8*
= log10=1
log8
log125+log10= log1250
12 gru 14:27