Obliczyć pole obszaru ograniczonego krzywymi y=x^2-1 y= -x^2+2x+3
agnieszka: Obliczyć pole obszaru ograniczonego krzywymi
y=x2−1 y= −x2+2x+3
6 gru 12:24
Jerzy:
I w czym problem ? Wyznacz punkty przecięcia się wykresów , zrób szkic i ustal granice
całkowania,górną i dolną funkcję i licz.
6 gru 12:27
janek191:
6 gru 14:05
Damian#UDM: Chciałbym tutaj takie rysunki nakurwiać

Klasa!
7 gru 01:39
6latek: Damian to nie jest podworko
Jutro Cie naucze jak robic takie wykresy
7 gru 01:42
Damian#UDM: Jasne, rozumiem o co chodzi

No to super, będę zaglądał tutaj

Dziękuję!
7 gru 01:46