matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Suma zbiorow
Adam:
Niech An = ( 34 − 1/n, 34 + 1/n) Wyznacz U
∞
n
=1 An
4 gru 13:03
ICSP:
Dla każdego naturalnego n większego od 1 mamy A
n
⊂ A
1
co oznacza, że ∪A
n
= A
1
4 gru 13:10
Piotr:
Poprawna odp to (33,35) czy {34}?
4 gru 13:12