x+90−x | x−90+x | |||
f(x)=2cos( | )sin( | ) | ||
2 | 2 |
π | π | |||
f(x)=2cos( | )sin(x− | ) | ||
4 | 4 |
√2 | π | |||
f(x)=2* | sin(x− | ) | ||
2 | 4 |
π | ||
f(x)=√2sin(x− | ) | |
4 |
π | ||
−1 ≤ sin(x− | ) ≤ 1 /*√2 | |
4 |
π | ||
−√2 ≤ √2sin(x− | ) ≤ √2 | |
4 |
√2 | √2 | |||
f(x)=sinx−cosx=√2*( | *sinx− | cosx) | ||
2 | 2 |
π | π | |||
f(x)=√2*(sinx*cos | −sin | *cosx)⇔ | ||
4 | 4 |
π | ||
f(x)=√2*(sin(x− | ) | |
4 |
1 | √3 | |||
g(x) = sin(x)−√3*cos(x)=2*( | sinx− | *cosx) | ||
2 | 2 |
π | π | |||
g(x)=2*(sinx*cos | −sin | *cosx) | ||
3 | 3 |
π | ||
g(x)=2*sin(x− | ) | |
3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |