matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres funkcji
orbit:
Przesunięcie wykresu funkcji ݕ=௫wzdłuż osi OX i OYZadanie : Naszkicuj ݕ=ଶ௫ିଶ; ݕ=−ଷ௫+2. Prosze o rozwiazanie.
29 lis 15:17
Jerzy:
Oto wykres: ,,,,,,77777
debil...
29 lis 15:19