matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granice
kaasia:
moglby ktos zweryfikowac czy dobrze mysle
x
8
lim
−
∞
+
=[−
∞
+0]=−
∞
2
x
x
8
lim
∞
+
=[
∞
+0]=
∞
2
x
29 lis 12:17
Jerzy:
Dobrze.
29 lis 12:20
kaasia:
dziekuje
29 lis 13:07
kaasia:
x
8
lim
0
+
+
=[0+(+
∞
)]=+
∞
2
x
x
8
lim
0
−
+
=[0+(−
∞
)]=−
∞
2
x
to tez dobrze?
29 lis 13:10
Jerzy:
29 lis 13:15