matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rachunek prawdopodobieństwa
mathelp:
Dla podanej funkcji oraz zbiorów A={0,1}, B=(0,1), C=[1,+
∞
) znajdź przeciwobrazy f
−1
(A) , f
−1
(B), f
−1
(C) Funkcja f: [0,1]x[0,3]→R ,f(x,y)=max(x,y) Bardzo proszę o pomoc
26 lis 16:54