3 | ||
K = ( | , 1) | |
2 |
7 | ||
L = ( 1, | ) | |
2 |
SC o SL | ||
cos α = | ||
SC * SL |
xA+xB+xC | yA+yB+yC | |||
xS= | i yS= | |||
3 | 3 |
5 | ||
S(1, | ) | |
3 |
3 | ||
KC = [ − | , 2 ] | |
2 |
11 | ||
AL = [ 0, | ] | |
2 |
3 | ||
KC = [ − | , 2 ] | |
2 |
11 | ||
IAL I = | ||
2 |
5 | ||
I KC I = √94 + 164 = | ||
2 |
0 * ( −32) + 112*2 | 11 | 4 | ||||
cos α = | = | = | = 0,8 | |||
112*52 | 554 | 5 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |