Ostrosłupy prawidłowe: O1, O2, O3 i O4 są podobne. Uzupełnij tabelę.
xzadaniex: Ostrosłupy prawidłowe: O1, O2, O3 i O4 są podobne. Uzupełnij tabelę. Podaj skalę
prawdopodobieństwa ostrosłupów:
a) O1 i O2
b) O1 i O3
c) O2 i O3
d) O3 i O4
Link do zdjęcia z tabelką:
https://pl-static.z-dn.net/files/d20/47420a3e45af30cd1b0fe70a7a719043.jpg
15 lis 19:42
chichi:
V1
k3=
V2
15 lis 19:45
6latek:
a
=k
h
P1
=k2
P2
V1
=k3
V2
Wiec licz
15 lis 19:46
chichi: Oczywiście najpierw sobie tabelkę uzupełnij
15 lis 19:46
chichi: pozostałe zależności podał Ci @6latek w razie pytań pisz