matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz calkę
grzesieks99:
oblicz całkę ∫sin z sprzężone K gdzie k jest odcinek od z0 = 0 z1= pi/2
14 lis 16:44
ICSP:
πt
z(t) =
, t ∊ [0 ; 1]
2
πt
π
= ∫
0
1
sin(
) *
dt
2
2
14 lis 16:51