matematykaszkolna.pl
Oblicz siły S1 i S2 dla układu prętów obciążonych jak na rysunku(Oblicz siły S1 Biszuuu: rysunekOblicz siły S1 i S2 dla układu prętów obciążonych jak na rysunku(Oblicz siły S1 i S2 w cięgnach) Q=13 MAM SPRAWDZIAN SZYBKO.
12 lis 09:21
HGH: i ostatnim wpisem zagwarantowałeś sobie, ze nikt zadania nie rozwiaze emotka
12 lis 09:30
znak: A więc pozostaje Ci życzyć powodzenia na sprawdzianie emotka
12 lis 09:34
Biszuuu: czas do jutra XD
12 lis 09:36
Biszuuu: taki sprawdzian
Biszuuu: Jutro o 8.00
chichi: Rozumiem prosić o pomoc w wytłumaczeniu materiału, pokazanie podobnych przykładów, wskazówki cokolwiek co można nazwać POMOCĄ, a nie przepraszam, że się tak wyrażę "odjebaną robotą" dla mnie to jawne plucie w twarz forumowiczom.. nie pozdrawiam
12 lis 09:51
Biszuuu: F
12 lis 10:17
Biszuuu: F gdy nauczyciela nie ma miesiąc i po powrocie robi ci sprawdzian na którym nie byłeś , a gdy patrzę na same obliczenia bez wytłumaczenia jeszcze na zdalnym, to chyba każdy by nie wiedział jak zrobić bez wzorów. jeszcze po nieobecności nauczyciela przez 1 miesiąc ♥♥♥
12 lis 10:27
Biszuuu: Dzięki za pomoc ♥
12 lis 10:28
Słoniątko: załóż konto na matematyka.pl , tam jest dział wytrzymałość materiałów i mistrzowie rozwiązują mają 60 lat pracy w zawodzie użytkownicy : kruszewski, siwymech itp.
12 lis 10:48
Biszuuu: nie da się wejść może jest jakieś obciążenie serwera
12 lis 11:12
HGH: No niestety takie są teraz realia i nie pociesze Cię ale na studiach (o ile oczywiście się wybierasz) wygląda to jeszcze gorzej.
12 lis 11:34
Biszuuu: Wytrzymałość materiałów z obliczeniami elementów konstrukcji to jest to? i mam wcisnąć nowy temat i ktoś mi odpowie?
12 lis 11:41