matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz asymptoty funkcji
Karo:
Mam problem z takim zadaniem Wyznacz asymptoty funkcji: 1) y=x+
1
x
+2
x
3
2) y=
x
2
−x−2
5x
2
−5x+6
3) y=
x
2
−36
11 lis 20:56
wredulus_pospolitus:
dobrze ... a problem na czym polega
11 lis 20:58
a7:
http://matematykadlastudenta.pl/strona/912.html
12 lis 23:01