2 | 109 | 1 | 109 | 1 | 109 | |||||||
5 | * 2 | − 3 | * 1 | − 2 | * 3 | |||||||
119 | 110 | 119 | 110 | 119 | 110 |
109 | 109*11 | |||
Chyba coś nie tak. | (5*2*2 − 3*1 − 2*3) = | |||
119*110 | 119*110 |
5x + 2 | 3y −1 | 3x + 1 | 2y − 1 | 2x + 1 | 4y − 1 | |||||||
W = | * | − | * | − | * | = | ||||||
x | y | x | y | x | y |
1 | ||
= | [(5x + 2)(3y − 1) − (3x+1)(2y−1) − (2x+1)(4y − 1)] = | |
xy |
xy | ||
= | = 1 | |
xy |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |