matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Obliczyc pole rownolegloboku abcd
martyna 56c:
Obliczyc pole rownolegloboku abcd jesli A=(2,1,3), B=(−2,3,1), C(3,3,1)
6 lis 00:44
wredulus_pospolitus:
5 sekund poszukiwań u wujka google:
https://www.medianauka.pl/zadanie-1185
6 lis 00:55
jc:
Pole = |(A−B) x (C−B)|
6 lis 08:21