matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Przekształcanie
.g(x):
Dziedziną funkcji f jest zbiór (−
∞
,−2> u <2,+
∞
). g(x) = f(x−7)+4 Określ dziedzinę funkcji g(x)
4 lis 19:05
Eta:
g(x)=f(x−p)+q D
g
=(−
∞
, −2+p> U<2+p,
∞
) =....................
4 lis 19:24
H:
24 mar 12:05
H:
24 mar 12:05