.
Karol: Zadanie
Pomożecie?
Wyznacz c ze wzoru 7a=5b−3c/8
3 lis 17:00
3 lis 17:03
ABC:
Pomożecie towarzysze? ja to słyszałem będąc niemowlakiem , ale nie pamiętam, towarzysz Gierek
nadawał sprawom bieg
3c=40b−56a |:3
3 lis 17:08
Karol: ABC TO na końcu to rozwiazanie? b−
3 lis 17:13
ABC:
Cienko z tobą jeśli nie wiesz gdzie jest rozwiązanie
| | 1 | | 2 | |
c=13 |
| b − 18 |
| a można też tak zapisać , znam nauczycielkę z podstawówki która |
| | 3 | | 3 | |
obcina punkty gdy ktoś nie ma obu postaci
3 lis 17:17