29 paź 20:17
anonim123: kolejno zadania
2.6
2.3
2.1
2.2
29 paź 20:18
ABC:
sprawdzaj zawsze wynik poprzez zróżniczkowanie
masz źle
29 paź 20:31
anonim123: Które zadanie mam źle?
29 paź 20:32
anonim123: Sprawdzałam wynik ale coś innego poszło źle
29 paź 20:34
ABC:
ta pierwsza od góry całka jest źle
29 paź 20:35
anonim123: Reszta dobrze?
29 paź 20:36
Jerzy:
Ostatnia policzona dobrze,ale sprawdzenie to masakra.
29 paź 20:44
anonim123: Niewyraźne te skany czy moje pismo?
29 paź 20:45
Jerzy:
| | x4 | |
Nieumijętność policzenia pochodnej funkcji: f(x) = A |
| |
| | 4 | |
29 paź 20:47
anonim123: Jeżeli z tych zadań oprócz tych podanych tutaj rozwiązałam poprawnie 9 to dostanę zaliczenie
jest od
50%
29 paź 20:49
Jerzy:
| | A | | A | |
Stałą wyciagasz przed pochodną,czyli masz: |
| (x4 +C)’ = |
| 4x3= Ax3 |
| | 4 | | 4 | |
29 paź 20:52
anonim123: Wiem o tym to przez nieuwagę
29 paź 20:53
anonim123: 9 zadań mam sprawdzonych
29 paź 20:54
anonim123: Pozostałe dobrze?
29 paź 20:58
anonim123: Proszę o sprawdzenie tego, bo boję się że nie zaliczę tego,bo pochodnych uczyłam się przez 2 do
3 dni
A całek 2 dni
29 paź 21:06
anonim123:
29 paź 21:19
anonim123: Czy mógłby ktoś sprawdzić pozostałe zadania?
30 paź 09:42
ICSP: nie możesz wpisać do wolframa
integral "wzór funkcjji"
?
Dla przykładu jak chcesz całkę z x2 to
integral x2
30 paź 10:14
30 paź 10:50
30 paź 10:51
30 paź 10:54
30 paź 10:55
Szkolniak: 2.6
∫e
−5xdx=
podstawienie: t=−5x
30 paź 13:03