1 | ||
x2 + y2 + x − y = | ||
2 |
1 | 1 | 1 | 1 | 1 | ||||||
x2 + x + | + y2 − y + | = | + | + | ||||||
4 | 4 | 2 | 4 | 4 |
A | B | |||
S(a,b) a= | , b= | , r= √a2+b2−C , r>0 | ||
−2 | −2 |
1 | ||
x2+y2+x−y− | =0 | |
2 |
1 | 1 | −1 | 1 | 1 | ||||||
a= | =− | , b= | = | C=− | ||||||
−2 | 2 | −2 | 2 | 2 |
1 | 1 | |||
S(− | , | ) , r=1 | ||
2 | 2 |
1 | 1 | |||
o: (x+ | )2+ (y− | )2=1 | ||
2 | 2 |
1 | ||
x2+x+y2−y= | ||
2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |